Bucas Therapy Turnout Light/50 Navy/Orange

ARTIKELNR: 124744118
€315,00


De Bucas Therapy Turnout combineert het comfort van de Bucas Turnout dekens met een speciale roestvrij staaldraad stof. Deze therapeutische stof vangt de magneetvelden die het paard van nature maakt op en reflecteert deze weer terug. Hierdoor is deze deken in staat om de bloedcirculatie van het paard te stimuleren. Dit proces zorgt voor soepelere spieren, ontspanning en het voorkomen van zwellingen en/of blessures.

Deze deken is waterdicht en ademend.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de 0 en +14 graden. De Therapy Turnout is gemaakt van de bijna onverwoestbare ballistic nylon stof. De zijdezachte dermo-care voering voert vocht af en houdt de binnenkant van de deken en het paard droog. Deze stof neemt 50% van het vocht op ten opzichte van de stay-dry stof. Deze voering is ideaal voor paarden met een geschoren vacht.

Door de Click’n Go voorsluiting met magneten is deze deken zeer gemakkelijk te sluiten. De sluiting wordt afgedekt met een klittenband. De schouderplooien geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. 

De deken kan 24/7 worden gebruikt. Echter raden wij wel aan om het gebruik op te bouwen en het paard hierbij in de gaten te houden. De Bucas onderdekens, coolers en Therapy Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Corina

03/17/2022

Ik gebruik deze deken nu ongeveer 6 maanden voor mijn Friese merrie van 21 jaar. Ik merk duidelijk verschil; ze is soepeler, komt sneller op gang met rijden en ook het opstaan na het liggen gaat makkelijker. Kortom, wij zijn fan van deze Bucas deken!

Chantal de Vries

03/15/2022

Deze deken een paar maanden geleden aangeschaft voor mijn pony. Onwijs blij mee! Nu hoef ik niet meer de Therapy deken onder de regendeken te doen. En hij is glad van binnen wat zijn vacht mooi glanzend maakt! Ik kan niet meer zonder deze deken en wil ze voor alle paarden hebben! Ik hoop dat deze deken ook in silk feel onderdekens komt! Ik zou die meteen aanschaffen!

Elisa

01/20/2022

Mijn paard was vaak stijf en had moeite met soepel worden. Tegenwoordig maak ik constant gebruik van de therapy dekens van Bucas en ik merk zo een groot verschil. Souplesse loopt soepeler en is meer ontspannen, ondanks haar peesblessure. Vooral tijdens de wat koudere maanden merk ik dat ze hier echt baat bij heeft.

Nikki van Veen

01/17/2022

Mijn paard was vaak stijf en had moeite met soepel worden. Tegenwoordig maak ik constant gebruik van de therapy dekens van Bucas en ik merk zo een groot verschil. Hevita (mijn paard) loopt soepeler en is meer ontspannen, zelfs tijdens de wat koudere maanden.

Nikki

01/11/2022

Super fijne deken met therapy werking. Goede pasvorm en blijft goed liggen. Sinds ik deze deken gebruik is mijn paard veel losser door haar lijf, met name in de winter.

Enya

01/11/2022

Ik ben heel erg tevreden met deze deken. Ik heb hem veel gebruikt voor mijn paard met PSSM, de deken deed haar heel veel deugd als ze veel last had van gespannen spieren. Nu gebruik ik de deken voor ons oudere paardje met artrose, als hij wat stijver loopt leggen we deze deken op. Hier heeft hij heel erg veel geniet van.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot