Buzz-Off & Neck

ARTIKELNR: 124749245
€129,00


De Bucas Buzz-Off met losse hals (Buzz-Off & Neck) is een vliegendeken, gemaakt van een fijnmazige UV werende stof. Deze stof zorgt voor een goede luchtcirculatie. De afneembare hals en buikflap geven het paard de ultieme bescherming.

Door de schouderplooien, bekleed met een gladde nylon voering, zal het paard veel bewegingsvrijheid ervaren. De T-haak voorsluiting met magneten, de beensingels, elastische frontriem en drie klittenbandsluitingen op de vaste hals zorgen er samen voor dat de deken goed op de rug van het paard blijft liggen.

Deze deken kan gecombineerd worden met een Bucas Buzz-Off vliegenmasker.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Lisette

03/18/2022

Zelfs na 24 jaar nog erg veel plezier van deze buzz-off met neck. Er hebben drie paarden veel plezier van (gehad). Hij schuurt niet en ligt als een huis. De ouderdom zie je alleen aan wat enkele kleine gebruikersgaatjes. Topdeken!

Merel

03/15/2022

Zeer fijne vliegendeken die optimale bescherming biedt tegen insecten, ook onder de buik. Het fijne is dat deze deken op de warmere dagen goed gedragen kan worden zonder dat het paard begint te zweten! Pasvorm en kwaliteit is zoals je gewend bent van Bucas, top!

Nadia Langerak

03/15/2022

Hele fijne vliegendeken. Stevig materiaal wat niet snel scheurt bij normaal gebruik. Zonder vliegendeken zit mijn paard vaak onder de bultjes, maar sinds ik deze deken gebruik geen bultjes meer gezien!

Jessica

01/18/2022

Goed vliegendeken met de gekende Bucas pasvorm.
Doet wat het moet doen, geeft een goede bescherming tegen insecten.

Bianca

01/11/2022

De fijnste vliegendeken! Nooit schuurplekken en ook op een warme zomerdag heerlijk koel. #bucasfan

Esmeralda

01/11/2022

Ik heb deze deken gekocht voor mijn paard die erg veel jeuk had, en erg last had van de zon. Met deze deken om kan mijn paard langer buiten staan, wat voor meer beweging zorgt. De deken is erg makkelijk om te doen, en zit niet vervelend voor het paard. Ik (en mijn paard) zijn erg blij met deze deken!

Annemarie

01/11/2022

Een mooie fijne deken met goede pasvorm. Geen schuurplekken meer. Mijn paard blijft hieronder koeler in de zomer dan zonder deken. De buikflap is soms wat te kort, maar met de verlengers was dit snel opgelost. Fijn dat de hals eraf kan. Blijft goed over de hele hals zitten.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot