Buzz-Off Full Neck Blue

ARTIKELNR: 121457755
€109,00


De Bucas Buzz-Off Full Neck is een vliegendeken van een fijnmazige stof met vaste hals. Deze stof zorgt voor een goede luchtcirculatie.

De afneembare buikflap en de vaste hals geven het paard de ultieme bescherming. Door de schouderplooien, bekleed met een gladde nylon voering, zal het paard veel bewegingsvrijheid ervaren. De T-haak voorsluiting met magneten, de beensingels, elastische frontriem en drie klittenbandsluitingen op de vaste hals zorgen er samen voor dat de deken goed op de rug van het paard blijft liggen.

Deze deken kan gecombineerd worden met een Bucas Buzz-Off vliegenmasker.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Mireille

03/22/2022

Heel goede vliegendeken. Makkelijk aan te trekken.

Samantha

03/15/2022

Prima vliegendeken, doet wat het moet doen. De buikflap is iets aan de strakke kant, maar hiervoor zijn verlengers verkrijgbaar.

Iris de Wit

03/15/2022

Dit is een erg fijne deken. Stevig materiaal (mijn paard is een sloper) en ik maak er al langere tijd gebruik van! De deken staat ook nog eens prachtig op mijn paard! Ik ben zeer tevreden!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot