Buzz-Off Classic Blue

ARTIKELNR: 121457761
€99,00


De Bucas Buzz-Off vliegendekens zijn licht en ademend.

De dekens zijn gemaakt van een fijnmazige stof. Deze stof zorgt voor een goede luchtcirculatie, is 70% zon reflecterend en voorkomt verbranding en verkleuring van de vacht. Deze vliegendekens bieden ook een parasol functie, wat extra verkoelend werkt.

De elastische- en afneembare buikflap geeft het paard de ultieme bescherming tegen insecten. De schouderplooien bieden het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Deze schouderplooien zijn bekleed met een zijden voering om de kans op schuurplekken te minimaliseren. Door de T-haak sluiting met magneten, de afneembare buikflap en de beensingels blijven de dekens goed op hun plaats liggen.

Aan de Classic Cut kan geen losse hals bevestigd worden.

Deze dekens zijn eenvoudig te combineren met het Bucas Buzz-Off vliegenmasker.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Tess

01/12/2022

Super fijne deken! Door de buikflap hebben de paarden ook geen last van vliegen op de buik! Kortom super mooie fijne kwalitatief goede deken!

Margot Broeckx

01/12/2022

De perfecte vliegendeken. Mijn deken is dan al een ouder model maar zeker niet 1 van de minste! De deken is perfect luchtdoorlatend maar toch mooi aangesloten rond de buik door de buikflap. Het is erg zacht vanbinnen waardoor je nooit meer last hebt van schuurplekken of wondjes. Ideaal dus!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot