Buzz-Off Riding Zebra

ARTIKELNR: 121457733
€112,00


De Bucas Buzz-Off Riding Rug Zebra is een combinatie tussen een trainings- en vliegendeken.

De deken is gemaakt van een fijnmazige stof waardoor de deken zorgt voor een goede luchtcirculatie om het paard. Daarnaast weert de stof uv-straling en houdt hij vliegen en insecten op afstand.

Door de zadeluitsparingen zit deze deken de ruiter niet in de weg. De afneembare hals beschermt de nek, borst en schouders. Aan de hals zit een elastische frontriem waardoor de hals goed op zijn plek blijft liggen.

De hals kan gemakkelijk bevestigd worden aan de daarvoor bestemde klittenbandsluitingen. De staartflap biedt het paard extra bescherming tegen insecten.

Uit onderzoek is gebleken dat insecten gedesoriënteerd raken van zebra-print. Dit komt doordat insecten kijken d.m.v. infrarood. Hierbij is de kleur zwart warm en de kleur wit koud. Door het golvende patroon kunnen insecten niet meer onderscheiden of het paard warm of koud is. Zij zullen een andere warme plek zoeken om neer te strijken. Door het dragen van een deken met zebraprint zal het paard 75% minder last hebben van insecten ten opzichte van het dragen van een reguliere deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Yvonne den Hollander

03/15/2022

Fantastisch fijne deken, superhandige sluitingen, er is goed nagedacht over de klittenbandverbindingen van het voorste naar het achterste gedeelte van de deken.

Mirjam

01/16/2022

Dé deken om zomers heerlijk ongestoord te kunnen rijden zonder dat je paard wordt lekgeprikt door vliegen/dazen. Daarbij ben je goed zichtbaar op de weg wat ook erg fijn is.

Monique Oomen

01/13/2022

Zebraprint werkt echt. Fijne deken om in de zomer mee buiten te rijden, heb vaak wel alleen het achterste stuk op mijn paard liggen, hals is voor mijn paard op warme dagen echt te warm. En die beesten op zijn hals zijn makkelijker weg te jagen dan op zijn kont.

Jair

01/12/2022

Deze is echt fijn. Mijn paard irriteert zich aan heel veel vliegen in de zomer, maar door dit masker gebeurt dat echt nooit meer

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot