Buzz-Off Zebra Full-Neck

ARTIKELNR: 121457756
€115,00


De Bucas Buzz-Off Full Neck in de kleur Zebra is een vliegendeken van een fijnmazige UV werende stof met vaste hals. Deze stof zorgt voor een goede luchtcirculatie. De afneembare buikflap en de vaste hals geven het paard de ultieme bescherming.

Door de schouderplooien, bekleed met een gladde nylon voering, zal het paard veel bewegingsvrijheid ervaren. De T-haak voorsluiting met magneten, de beensingels, elastische frontriem en drie klittenbandsluitingen op de vaste hals zorgen er samen voor dat de deken goed op de rug van het paard blijft liggen.

Uit onderzoek is gebleken dat insecten gedesoriënteerd raken van zebra-print. Dit komt doordat insecten kijken d.m.v. infrarood. Hierbij is de kleur zwart warm en de kleur wit koud. Door het golvende patroon kunnen insecten niet meer onderscheiden of het paard warm of koud is. Zij zullen een andere warme plek zoeken om neer te strijken. Door het dragen van een deken met zebraprint zal het paard 75% minder last hebben van insecten ten opzichte van het dragen van een reguliere vliegendeken.

Deze deken kan gecombineerd worden met een Bucas Buzz-Off Zebra vliegenmasker.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Joan

03/22/2022

Super. Houd alle insecten op afstand. Vacht blijft ook mooi onder de deken.

Olivia

03/22/2022

Echt een mooie vliegendeken. Hij blijft perfect liggen op mijn paard. Zij draagt de deken de hele zomer en heeft geen last meer van vliegen.

Leonie Ijzerman

03/15/2022

Oersterke deken. Goed lucht doorlatend, pasvorm is super en weg met alle vliegen.

Rieanne Burgwal

03/15/2022

Fijne pasvorm. Goede bescherming tegen de rottige vliegen.

Sonja Wiggenraad

03/15/2022

Hele degelijke deken, past mooi aan en geeft geen schuur plekken, gaat al zeker 7 jaar mee.

Sterre

03/15/2022

Ontzettend fijne pasvorm. Sterke deken, gaat inmiddels alweer een paar seizoenen mee. Hals is mooie lengte en blijft goed zitten. Ideale buikflap.

Anne

01/20/2022

Inmiddels heeft mijn paard deze deken voor het vijfde jaar. Oersterk, blijft erg mooi liggen en ook goed qua bevestiging. Echt een aanrader!

Jade

01/20/2022

Mooie, stevige deken. Goede kwaliteitsstof die niet makkelijk scheurt. Dankzij buikflap ook bescherming onder de buik. De nek blijft mooi in vorm en komt tot achter de oren, ook als deze niet aan een halster is bevestigd.

Zorgstal Pol

01/11/2022

Toen deze deken voor het eerst in de winkel lag hebben wij er 2 gekocht. De pasvorm is zeer comfortabel maar omdat onze paarden 24/7 buiten staan, werden de dekens snel vies/zanderig. Na een wasbeurt werd de kleur zwart, grijzig. Deze heb ik retour gebracht en we hebben 2 nieuwe ontvangen (overleg Bucas hoofdkantoor Ierland) met het advies te wassen met azijn. Zo gezegd zo gedaan. Helaas mocht dat niet baten en zijn de kleuren na 1 wasbeurt veranderd. Dit vinden wij een groot nadeel buiten het feit dat de pasvorm perfect is., vandaar 4 sterren ipv 5.

Lisa Van Soeren

01/11/2022

Wij hebben alle twee de paarden met deze deken in het land lopen. Een fijne deken tegen de dazen/vliegen!
Trekt niet, blijft goed liggen en ik vind het ook een leuk gezicht, die zebra's. Een aanrader dus!

Marola

01/11/2022

Hele fijne vliegendeken. Mijn pony is erg gevoelig voor vliegen en met deze deken kan ze toch lekker de wei op. Ze beweegt er goed in en het wordt niet te warm, behalve wat op haar borst.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot