Buzz-Off Zebra & Neck

ARTIKELNR: 124749788
€145,00


De Bucas Buzz-Off zebra met losse hals (Buzz-Off Zebra & Neck) is een vliegendeken, gemaakt van een fijnmazige UV werende stof. Deze stof zorgt voor een goede luchtcirculatie. De afneembare hals en buikflap geven het paard de ultieme bescherming.

Door de schouderplooien, bekleed met een gladde nylon voering, zal het paard veel bewegingsvrijheid ervaren. De T-haak voorsluiting met magneten, de beensingels, elastische frontriem en drie klittenbandsluitingen op de vaste hals zorgen er samen voor dat de deken goed op de rug van het paard blijft liggen.

Uit onderzoek is gebleken dat insecten gedesoriënteerd raken van zebra-print. Dit komt doordat insecten kijken d.m.v. infrarood. Hierbij is de kleur zwart warm en de kleur wit koud. Door het golvende patroon kunnen insecten niet meer onderscheiden of het paard warm of koud is. Zij zullen een andere warme plek zoeken om neer te strijken. Door het dragen van een deken met zebraprint zal het paard 75% minder last hebben van insecten ten opzichte van het dragen van een reguliere vliegendeken.

Deze deken kan gecombineerd worden met een Bucas Buzz-Off vliegenmasker.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Kimberly

03/17/2022

Super fijne vliegendeken van een luchtig stofje zodat het zelfs tijdens de warme dagen aangenaam is voor het paard. Je kan de hals en buikflap afnemen indien gewenst.

Monique

03/16/2022

Het werkt echt! Helaas houdt mijn paard niet van een vliegenkap, dus concentreren de vliegen zich nu daar, maar hij kan met deze deken veel rustiger op het land staan. Buikflap vind ik wel aan de strakke kant zitten, vooral richting zijn achterbenen.

Tessa de Jong

01/12/2022

Hele fijne deken. Ook als het warm is staat het paard er gewoon comfortabel bij. Ik gebruik deze icm het buikstuk en het vliegenmasker: een grote zebra dus. Prima deken die al heel wat jaren mee gaat: goede kwaliteit dus

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot