Freedom Fly Sheet Silver F/N

ARTIKELNR: 121457701
€72,00


De Bucas Freedom Fly Sheet biedt de Bucas kwaliteit aan voor een lagere prijs. Deze vliegendeken heeft een fijnmazige stof waardoor de lucht goed om het paard heen kan circuleren. Door de vaste hals en grote staartflap zijn de belangrijkste gebieden goed beschermd tegen de vliegen.

De kruissingels helpen het buikgebied te beschermen. De pasvorm en zijden voering langs de manen, schouders en borst zorgen voor een hoog draagcomfort.

De deken is het hele jaar verkrijgbaar in de kleur Silver. Ieder zomerseizoen komen er 2 nieuwe limited edition kleuren uit.

De Freedom Fly Masks kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met De Freedom Fly Sheet. Deze vliegendeken heeft geen schouderplooien waardoor deze smaller valt dan andere dekens met schouderplooien.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Michelle

01/11/2022

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Ik mis wel de buikflap. Kleurtjes zijn een pluspunt, ik heb hier een leuk felroze liggen. Beetje een hebbeding, ik gebruik liever de Buzz-Off van Bucas.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot