Smartex Extra Big Neck Blue

ARTIKELNR: 121457764
€279,00


De Bucas Smartex Turnout Extra Big Neck is een oersterke buitendeken die gemaakt is van een waterdichte en ademende ballistic nylon buitenstof. Deze stof beschermt jouw paard tegen alle weersomstandigheden en invloeden van buitenaf, is waterdicht en ademend.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +10 en -20 graden.

De stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Smartex Turnout Extra Big Neck kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Het vocht wordt via de buitenstof van de deken afgevoerd en verdampt. Het paard zal hierbij droog blijven door de isolerende luchtlaag. Dekenwissels worden hierdoor overbodig.

De schouderplooien, met gladde nylon voering, geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels voorkomen schuren en schuiven.

De Bucas Smartex Turnout extra Big Neck heeft een extra ruime halsopening waardoor deze deken zeer geschikt is voor hengsten en paarden met veel front, zoals Friezen, Andalusiërs en koudbloeden.

De Bucas Big Neck onderdekens en de Smartex Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Julia Bouwman

03/18/2022

Hele fijne deken die perfect zit bij mijn Fries. Hij heeft een vrij brede boeg, waar veel dekens van gaan schuren, maar deze deken zit perfect!

Jolanda

03/17/2022

Mijn oude merrie heeft afgelopen winter heerlijk buiten gestaan met haar fijne nieuwe deken. Bleef super mooi liggen.

Roxy Treffers

03/15/2022

Deze deken is echt ideaal voor de winter, ik wil echt niks anders meer. De deken zit ook super goed om mijn paard heen.

Sandra Van Oostenbrugge

01/18/2022

Deken ligt heel goed. En zo fijn dat hij na het rijden gelijk erop kan in de winter.
Maar ook de cooler onderweg is een fijne deken.

Daphne Japenga

01/13/2022

Mijn Fries loopt al een aantal winter maanden onder de smartex extra big neck. Wat het fijne hieraan is, is dat er veel ruimte voor vrij is voor zijn grote borst en nek. Mocht hij erg zijn best hebben gedaan tijdens de training, kan ik daarna de deken alsnog zo opgooien. Het fleece gedeelte neemt in rap tempo alle vocht op zoals een zweetdeken zou doen! Wat een top deken!

Stephanie Kanon

01/11/2022

Onwijs fijne deken met een perfecte ligging op ons breed gebouwde paard. Hele fijne en robuuste sluiting voor op de borst en de 3 buiksingels zorgen ervoor dat het goed op zijn plek blijft liggen. Wij zijn erg tevreden over de Smartex serie die op de paarden van onze vereniging liggen!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot