Smartex Rain Big Neck Blue

ARTIKELNR: 121457769
€249,00


De Bucas Smartex Turnout Rain Big Neck is een oersterke buitendeken die gemaakt is van een waterdichte- en ademende ballistic nylon buitenstof. Deze stof beschermd jouw paard tegen alle weersomstandigheden en invloeden van buitenaf, is waterdicht en ademend.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +14 en 0 graden.

De stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Smartex Turnout Rain Big Neck kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Het vocht wordt via de buitenstof van de deken afgevoerd en verdampt. Het paard zal hierbij droog blijven door de isolerende luchtlaag. Dekenwissels worden hierdoor overbodig.

De schouderplooien, met gladde nylon voering, geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels voorkomen schuren en schuiven.

De Bucas Smartex Turnout Rain Big Neck heeft een extra ruime halsopening waardoor deze deken zeer geschikt is voor hengsten en paarden met veel front, zoals Friezen, Andalusiërs en koudbloeden.

De Bucas Big Neck onderdekens en de Smartex Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Karin van de Merwe

03/15/2022

Superfijne regendeken met een erg goede pasvorm. Mijn paard heeft nooit een scheefhangende deken of schuurplekken. De kwaliteit is super, in aanschaf is de deken duurder dan veel andere dekens, maar ze gaan ook lang mee.

Iris

03/15/2022

Perfecte deken voor mijn robuuste haflinger die nu al 3 jaar meegaat! Normaliter sloopte hij al zijn dekens, totdat ik de Smartex ben gaan gebruiken. Erg blij mee.

Ilse van Lieshout

03/15/2022

Altijd heel tevreden geweest over deze deken. Mijn paard staat veel buiten en heeft het nog nooit koud gehad of is nat geweest onder dit deken. Ik vind de pasvorm van Bucas ook super.

Michenou

01/12/2022

Voor mijn paard helaas niet de juiste fit, maar verder is de deken onwijs fijn. 100% waterdicht, ook bij langdurige regenval en de Stay Dry voering werkt perfect. Paard kon nagenoeg het hele dekenseizoen onder de 0 grams dekens staan vanwege de Stay Dry voering. Had het er nooit zichtbaar warm of koud onder. Ideaal ook als je paard nat geregend is of nog licht bezweet dat de deken toch om kan. Mocht de deken uitgevoerd worden met een lagere sluiting dan zou ik geen moment twijfelen om deze te kopen.

julia kastelein

01/11/2022

Ik ben mega fan van deze Smartex variant! Hij heeft een perfecte pasvorm en sluit mega goed aan! De big neck werkt fijn voor Friezen en andere rassen met een brede hals! De deken is waterdicht zodat je paard er ook mee buiten kan staan. Ons paard is ook een echte sloper, maar deze deken blijft heel door de goede kwaliteit!!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot