Bucas Quilt 150 SD Big Neck, Navy

ARTIKELNR: 127958221
€115,00


De Bucas Quilt 150 stay dy is een zeer veelzijdige deken. Deze deken kan als onderdeken, transport en staldeken gebruikt worden. De buitenkant is gemaakt van een niet-waterdichte 600 denier oxford fabric buitenstof.

Deze deken geeft jouw paard of de set* 15 graden extra warmte.

De stay-dry voering voelt fleeceachtig aan en is in staat om razendsnel vocht op te nemen. De T-haak voorsluiting met magneten, buiksingels en het bilkoord zorgen er samen voor dat de deken goed op zijn plek blijft liggen. De schouderplooien, met gladde nylon voering, geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. Heeft klittenband sluitingen voor bij de hals en achter bij de ogen van de bilkoorden zodat je deze deken perfect vast kunt maken aan een buitendeken waar ook een hals aan bevestigd kan worden.

De Bucas Quilt 150 SD Big Neck heeft een extra ruime halsopening waardoor deze deken zeer geschikt is voor hengsten en paarden met veel front, zoals Friezen, Andalusiërs en koudbloeden.

De Bucas Quilt is eenvoudig te combineren met de Bucas Quilt Combi Neck

*Met set wordt bedoeld een buitendeken (outdoor of stal) met een Bucas Quilt onderdeken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten

Shanna De Wilde

01/11/2022

Deze deken is ideaal om onder de Irish Turnhout te bevestigen. Je paard droogt mooi op na de training en heeft het lekker warm.

Jo-Anna Bosman

01/11/2022

Heerlijke deken en sluit perfect aan! Ik gebruik de deken vaak als we gaan wandelen en met de koudere nachten fijn om een extra onderdeken te hebben!

Cindy

01/11/2022

Super fijne onderdeken, maar ook super fijn om als stal deken te gebruiken. En het mooiste aan deze deken: hij is voorzien van de stay-dry voering. Dus op deze manier kun je van al je regen dekens een super fijne deken maken waardoor je nooit meer dekens hoeft te wisselen. Deze kun je namelijk zo op je natte paard leggen.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot