Smartex Medium Big Neck

ARTIKELNR: 127958231
€269,00


De Bucas Smartex Turnout Medium Big Neck is een oersterke buitendeken die gemaakt is van een waterdichte- en ademende ballistic nylon buitenstof. Deze stof beschermt jouw paard tegen alle weersomstandigheden en invloeden van buitenaf, is waterdicht en ademend.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +12 en -10 graden.

De stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Smartex Turnout Medium kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Het vocht wordt via de buitenstof van de deken afgevoerd en verdampt. Het paard zal hierbij droog blijven door de isolerende luchtlaag. Dekenwissels worden hierdoor overbodig.

De schouderplooien, met gladde nylon voering, geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels voorkomen schuren en schuiven.

De Bucas Smartex Turnout Medium Big Neck heeft een extra ruime halsopening waardoor deze deken zeer geschikt is voor hengsten en paarden met veel front, zoals Friezen, Andalusiërs en koudbloeden.

De Bucas Big Neck onderdekens, Coolers en de Smartex Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Laura Wiersma

03/15/2022

Top deken voor mijn sportpaard die 24/7 buiten staat. Kan eigenlijk de hele winter op blijven liggen. En ideaal want ook als hij nog iets bezweet is kan ik zonder zorgen deze deken al op leggen en hem met een gerust hart terug in de groep zetten. Enige minpuntje is dat de magneet van de sluiting na 2 winters al op was en m'n paard de deken vervolgens elke keer open en af kreeg.

Wilma Gras

03/02/2022

Super mooie pasvorm! Heel blij dat ik deze deken gekocht heb

Jade

01/20/2022

Deken met mooie pasvorm. Door de big-neck uitvoering zit het bij mijn paard veel beter en kan hij zonder problemen grazen. (Andere dekens zitten al snel heel strak en zorgen voor schuur plekken). Goed waterdicht en door de grote temperature range staat hij al maanden met dezelfde deken. Geen gedoe meer met dekens wisselen als het van de ene op de andere dag van -5 naar 10 graden gaat. Heb even getwijfeld om de deken te kopen ivm prijs, maar nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing!

Roxy Treffers

01/11/2022

Dit is echt de ideale deken voor friezen, nooit meer wisselen van deken dit is de perfecte deken voor de herfst en winter. Ik wil niks anders meer.

Michelle

01/11/2022

Fijne deken voor de tussen dagen qua temperatuur. Ligt goed op mijn geschoren paard en schuift weinig. Zeer tevreden over de waterdichtheid!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot