Sun-Shower Silver

ARTIKELNR: 121457757
€119,00


De Bucas Sun Shower is een waterdichte- en ademende zomerdeken.

De buitenstof van de deken is gemaakt van een fijnmazige stof. Door de kleur is deze deken zeer goed in staat om Uv-straling te reflecteren. Dit voorkomt verbranding en verkleuring van de vacht. Deze deken is zeer geschikt om te gebruiken op regenachtige zomerdagen.

De deken is het beste te gebruiken tussen de +20 en +10 graden.

Door de schouderplooien, aan de binnenzijde bekleed met een gladde nylon voering, zal het paard een hoog draagcomfort ervaren. De T-haak voorsluiting is veilig afgedekt met een klittenband.

De Bucas Sun Shower heeft bevestigingspunten voor Bucas onderdekens en coolers. Hiermee verhoog je de temperatuurmarges.

Deze deken kan ook gebruikt worden in combinatie met een Combi Neck. Dit halsstuk biedt het paard extra bescherming tegen sterke uv-straling en extreme regenval.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Jade

03/22/2022

Waterdicht en stevig. Fijne deken voor als je even niet weet welke deken je op moet doen in een regenbui.

Annelies

03/22/2022

Deze deken leent zich perfect voor de dagen dat het net wat kouder wordt. Is super sterk en wind- en waterdicht.

Romana

03/22/2022

Fijne zomerdeken. Goede deken als je twijfelt of je nou wel of geen deken op moet doen. Ik gebruik hem vooral op warmere dagen als het hard regent.

Kelly

03/15/2022

Super handig! Voor de warmere dagen toch bescherming tegen regen. Pasvorm ook ideaal, en de deken wordt niet warm op het paard ondanks zonnig weer.

Nicole

03/15/2022

Super handige en erg lichte deken die goed blijft liggen en goed waterdicht is zonder dat ons paard het te warm eronder krijgt. Wij gebruiken hem als de temperatuur te hoog is voor de power turnout. Ideaal als overgangsdeken.

Sanna stieperaere

03/15/2022

Het perfecte regendeken op warme dagen! Mijn merrie staat niet graag op de weide als het regent en blijft altijd in de stal staan. Een gewone regendeken is altijd te warm in de zomer maar met deze deken kan ze in de Belgische regenachtige zomers perfect droog blijven en grazen tegelijk. Een echte aanrader!

Rieneke

01/11/2022

Top deken voor de wat koudere voorjaars-/najaarsdag. Fijn dat de deken waterdicht is en uv-licht weerkaatst. Ideale deken voor de wat koudere dagen maar wanneer een winterdeken echt nog te warm is (of het paard nog niet geschoren is).

Michelle

01/11/2022

Geweldige deken voor tijdens de zomerse buien die we hier in Nederland hebben! Lichtelijk bucas fan hier, misschien valt het op...

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot