Bucas Therapy Turnout B/N Light/50

ARTIKELNR: 150967473
€325,00

De Bucas Therapy Turnout combineert het comfort van de Bucas Turnout dekens met een speciale roestvrij staaldraad stof. Deze big neck variant heeft een extra ruime halsopening waardoor deze deken zeer geschikt is voor hengsten en paarden met veel front.


De Bucas Therapy Turnout combineert het comfort van de Bucas Turnout dekens met een speciale roestvrij staaldraad stof. Deze therapeutische stof vangt de magneetvelden die het paard van nature maakt op en reflecteert deze weer terug. Hierdoor is deze deken in staat om de bloedcirculatie van het paard te stimuleren. Dit proces zorgt voor soepelere spieren, ontspanning en het voorkomen van zwellingen en/of blessures.

Deze deken is waterdicht en ademend.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de 0 en +14 graden. De Therapy Turnout is gemaakt van de bijna onverwoestbare ballistic nylon stof. De zijdezachte dermo-care voering voert vocht af en houdt de binnenkant van de deken en het paard droog. Deze stof neemt 50% van het vocht op ten opzichte van de stay-dry stof. Deze voering is ideaal voor paarden met een geschoren vacht.

Door de Click’n Go voorsluiting met magneten is deze deken zeer gemakkelijk te sluiten. De sluiting wordt afgedekt met een klittenband. De schouderplooien geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. 

De Therapy Turnout Big Neck heeft een extra ruime halsopening waardoor deze deken zeer geschikt is voor hengsten en paarden met veel front, zoals Friezen, Andalusiërs en koudbloeden.

De deken kan 24/7 worden gebruikt. Echter raden wij wel aan om het gebruik op te bouwen en het paard hierbij in de gaten te houden. De Bucas onderdekens, coolers en Therapy Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Meten is weten

Koop je deken niet te groot