Buzz-Off X F/N Big Neck

ARTIKELNR: 127958232
€145,00


De Bucas Buzz Off X Big Neck is een sterke vliegendeken, gemaakt van een fijnmazige UV stof voor een betere bescherming tegen vliegen en UV-stralen. 

Deze vliegendeken heeft meer overhang bij de benen. De extra lange zijkanten zorgen voor een koele luchtstroom rondom de benen, een lange brede buikflap die op zijn plaats wordt gehouden door drie verstelbare kruisbanden en een extra lange nek welke over de oren bevestigd kan worden.

Deze Big Neck uitvoering heeft een extra ruime halsopening waardoor deze deken zeer geschikt is voor hengsten en paarden met veel front, zoals Friezen, Andalusiërs en koudbloeden.

Deze Buzz Off X Big Neck kan gecombineerd worden met een Bucas Buzz-Off vliegenmasker.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Vera de Koster

03/18/2022

Geweldige vliegendeken, super fijne oortjes uitsparing! Zo blijft het halsstuk ook beter zitten. Ideaal voor mijn reus met grote nek.

Cenne vd Kooij

03/15/2022

Super fijne deken. Paard heeft in de zomer heel snel last van mega-allergische reacties van vliegen en deze deken houd bijna alles tegen! Ook is het een sterke deken dus overleeft hij de gekkigheid van mijn paard gelukkig.

Mirjam

01/16/2022

Mooie sterke vliegendeken, die het overleeft in een spelende ruinenkudde! Blijft goed liggen en de lange delen op de benen zijn super fijn. Een lusje waarmee je de muts bij de oortjes kan vastmaken aan een halster of vliegenkap zou fijn zijn

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot