Power Combi Neck 300 Silver

ARTIKELNR: 121457806
€109,00


De Bucas Power Turnout Combi Neck 300 is een 300 grams gevoerd halsstuk die eenvoudig gecombineerd kan worden met de Bucas Power Turnout dekens Light, Medium en Extra. Dit extra warme halsstuk is gemaakt van dezelfde waterdichte- en ademende ballistic nylon buitenstof als de Bucas Power Turnout.

De binnenkant van de hals is bekleed met een zijden voering. Hierdoor is de kans op schuurplekken en beschadiging van de manen minimaal.

Daarnaast bevat de binnenzijde de antibacteriële stay-dry voering. Deze stof is in staat om razendsnel vocht af te voeren. De antibacteriële eigenschap zorgt ervoor dat het halsstuk fris blijft.

Door een hals te bevestigen aan de deken voorkom je dat er via de hals, bij zware regenval, water naar binnen loopt bij de deken en het paard warmte verliest bij extreme kou.

Door de twee klittenband sluitingen is dit halsstuk gemakkelijk te bevestigen aan de Bucas Power Turnout dekens. De voorzijde wordt gesloten d.m.v. twee ringen met klittenband sluitingen.

Eva

01/11/2022

Fijne hals, makkelijk in gebruik en daarnaast ook makkelijk aan en van de deken af te halen! Blijft goed zitten! Degelijk klittenband.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot