Power Combi Neck Silver

ARTIKELNR: 121457801
€99,00


De Bucas Power Turnout Combi Neck is een halsstuk die eenvoudig gecombineerd kan worden met de Bucas Power Turnout dekens Light, Medium en Extra. Dit halsstuk is gemaakt van dezelfde waterdichte- en ademende ballistic nylon buitenstof als de Bucas Power Turnout.

De binnenkant van de hals is bekleed met een zijden voering. Hierdoor is de kans op schuurplekken en beschadiging van de manen minimaal. Daarnaast bevat de binnenzijde de antibacteriële stay-dry voering. Deze stof is in staat om razendsnel vocht af te voeren. De antibacteriële eigenschap zorgt ervoor dat het halsstuk fris blijft.

Door een hals te bevestigen aan de deken voorkom je dat er via de hals, bij zware regenval, water naar binnen loopt bij de deken en het paard warmte verliest bij extreme kou.

Katie

03/22/2022

Een goede hals die niet afzakt. Hij is makkelijk te bevestigen. Ik vind hem wel redelijk aan de prijs, maar heb er hopelijk ook lang plezier van.

Cynthia

03/22/2022

Fijn. Past perfect bij de deken met de klittenbandsluitingen. Ideaal als het hard regent of waait.

Yara

03/22/2022

Door het gebruik van de hals regent het water niet meer in de deken. Dit gebeurde wel zonder hals. Ook fijn dat de stay-dry stof doorloopt over de hals.

Nicole

03/15/2022

Deze hals gebruiken wij alleen als het erg nat of erg guur weer is. Ons paard heeft alle bewegingsvrijheid en doordat hij eenvoudig aan de deken te bevestigen is is hij erg makkelijk in gebruik. Hij wordt als het ware 1 met de deken. Daarbij hebben we nog nooit schuurplekken of andere ongemakken gehad bij deze hals. In een woord super!

S. Sterkenburg

03/15/2022

Heerlijk halsje voor op mijn power turnout extra! Heel tevreden over deze hals. Goede pasvorm en de gladde binnenzijde is zacht voor de manen. Top!

Sanne Teunisse

01/12/2022

Zowel voor mijn pony als mijn paard heb ik gelijk de halsstukken erbij besteld. Ideaal wanneer het kouder is en makkelijk te bevestigen aan de deken door de bevestigingspunten van klittenband. Maakt tot nu toe geen schuurplekken en werkt zoals hij zou moeten doen.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot