Power Turnout Extra Silver

ARTIKELNR: 121457750
€285,00


De Bucas Power Turnout Extra is de perfecte alles-in-één deken. De buitenkant van de deken is gemaakt van de oersterke waterdichte en ademende stof ballistic nylon.

Door de speciale combinatie van een zon- en hitte reflecterende coating en een zilver uiterlijk is deze deken in staat om het paard in alle weersomstandigheden te beschermen. Deze stoffen zorgen ervoor dat lichaamswarmte bij kou beter wordt vastgehouden en zonnewarmte gereflecteerd wordt.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen +12 en - 20 graden.

De antibacteriële stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Power Turnout Extra kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Het vocht wordt via de buitenstof van de deken afgevoerd en verdampt. Het paard zal hierdoor droog blijven door de isolerende luchtlaag. Dekenwissels zijn hierdoor overbodig.

Door de antibacteriële eigenschap zal de deken fris blijven aan de binnenkant. Door de schouderplooien, met gladde nylon voering, ervaart het paard veel bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels zorgen ervoor dat de deken vrijwel onmogelijk kan gaan schuiven en schuren, mits de juiste dekenmaat is aangeschaft.

De Bucas onderdekens, coolers en Power Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Alwine

03/16/2022

Super fijne en sterke deken, absoluut waterdicht, blijft goed zitten zonder schuiven hierdoor krijgt mijn paard geen kale schuurplekken.

Merel

03/15/2022

Zeer tevreden met de aanschaf van deze deken. Doet werkelijk wat hij moet doen, op de warmere dagen heb ik geen meer zorgen over dekens wisselen. De stay dry technologie is echt perfect en zorgt echt dat eventueel zweet na rijden of vocht wordt afgevoerd. De buitenkant is sterk en van zeer goede kwaliteit. Sinds de aanschaf van deze deken (3 jaar geleden) nog geen schade gehad en alles nog netjes intact, zelfs de sluitingen zijn nog geheel netjes! Het handige is, dat je eventueel ook de therapie deken er onder kunt leggen en eenvoudig kunt bevestigen aan deze deken zodat het niet kan gaan schuiven. Ik kan niet meer zonder deze dekens!

Guusje van Gorp

03/15/2022

Enorm fijne, luxe deken! Ideaal voor in de winter, vanwege het ruime temperatuurgehalte van de deken. Deken ligt super mooi op mijn pony en sluit overal mooi aan. Blijft ook goed liggen. Aanrader!

Milou

03/15/2022

Super fijne deken. Gaat nu al meerdere seizoenen (zeer intensief gebruikt) mee en blijft top! Blijft super liggen op meerdere paarden en blijft nog steeds heerlijk warm! Zeker het geld waard.

Samantha

03/15/2022

Ontzettend fijne deken! Ontzorgt door het grote temperatuurbereik. Voor de echt koude dagen doe ik de Bucas Quilt er nog onder en het bijbehorende halsdeel. De pasvorm is super voor mijn paard!

Sylvia Tenpierik

01/11/2022

Eindelijk heeft mijn spanjaard het niet meer koud. En ik hoef geen dekens meer te wisselen, ideaal. Ik ga nog een medium deken aanschaffen voor het scheren en bewaar de extra voor na het scheren.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot