Power Turnout Silver Medium

ARTIKELNR: 124744661
€275,00


De Bucas Power Turnout Medium is de perfecte alles-in-één deken. De buitenkant van de deken is gemaakt van de oersterke waterdichte en ademende stof ballistic nylon.

Door de speciale combinatie van een zon- en hitte reflecterende coating en een zilver uiterlijk is deze deken in staat om het paard in alle weersomstandigheden te beschermen. Deze stoffen zorgen ervoor dat lichaamswarmte bij kou beter wordt vastgehouden en zonnewarmte gereflecteerd wordt.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen +14 en -15 graden.

De antibacteriële stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Power Turnout Light kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Het vocht wordt via de buitenstof van de deken afgevoerd en verdampt. Het paard zal hierdoor droog blijven door de isolerende luchtlaag. Dekenwissels zijn hierdoor overbodig. Door de antibacteriële eigenschap zal de deken fris blijven aan de binnenkant.

Door de schouderplooien, met gladde nylon voering, ervaart het paard veel bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels zorgen ervoor dat de deken vrijwel onmogelijk kan gaan schuiven en schuren, mits de juiste dekenmaat is aangeschaft.

De Bucas onderdekens, coolers en Power Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Karen De Wulf

03/22/2022

Wauw! Wat een fantastische deken is dit, ik heb de deken van vorig jaar. Hij is heel erg sterk, kan je paard gerust mee buiten lopen ondanks goed of slecht weer. Kan hij ook perfect op stal mee staan. Bij mij heeft hij al een aantal keer een periode opgelegen als mijn paard geschoren was. Ook de fleece binnenin is heel erg handig, heeft je paard gewerkt en gezweet geen probleem, kan je gewoon de deken opleggen zonder eerst een ander deken te moeten opleggen. Ook heel erg makkelijk dat hij kan blijven liggen tijdens warmere dagen maar koude nachten. Ik gebruik de deken in combinatie met de nek en ben er heel erg tevreden over, zou het iedereen aanraden! Deze deken heeft alles wat een deken moet hebben!

Zoë Vink

03/15/2022

Super fijne deken, wij gebruiken hem nu al een aantal jaar en hij is nog steeds niet kapot, super goede kwaliteit dus! Ook heel fijn dat je de deken ook met wat beter weer nog op kan houden, dat scheelt weer een hele verzameling aan allemaal andere dekens.

Vera L

03/15/2022

Tot een aantal jaar geleden vond ik deze dekens altijd erg duur waardoor ik goedkopere merken kocht. Echter gingen deze dekens heel snel kapot waardoor ik meerdere dekens per jaar kocht en meer geld kwijt was! Op een gegeven moment heb ik de keuze gemaakt voor Bucas en sindsdien is dit het enige dekenmerk wat ik nog zal aanschaffen mocht het nodig zijn. Na 3 jaar hebben de dekens helemaal niet te leiden gehad van intensief gebruik, zijn nog steeds waterdicht en de pasvorm is geweldig! Ondanks de lichte kleur heb ik het idee dat deze dekens minder vies worden dan andere dekens.

Tamara

03/15/2022

Fijne pasvorm en paard is er gelukkig onder. Geen gedoe steeds met extra dekens wisselen en ideaal om na het rijden gelijk op te kunnen doen.

Sterre

03/15/2022

Super fijne en sterke deken. Mooie pasvorm.

Pearl

01/26/2022

Super sterke deken! Aangename deken door de stay dry en het grote temperatuur bereik.

Jenny

01/20/2022

Geweldige deken, geweldige pasvorm, robuust, geen schuren ondanks veel beweging - gebruikelijke uitstekende kwaliteit van Bucas

Sophie

01/12/2022

Ik ben super tevreden over deze deken! Ik hoef niet meer steeds de deken te wisselen bij tempratuurschommelingen en ik heb dus geen stress meer van dekens wisselen. Mijn paard is nogal een varkentje en gaat graag in de modderplassen liggen/rollen. Maar heb haar nog nooit nat onder de deken gevonden.

Marleen

01/11/2022

Super fijne deken voor mijn verzorgpaardje. Ze heeft het niet meer koud dankzij deze deken.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot