Power Turnout Extra High Neck Silver

ARTIKELNR: 121457749
€305,00


De Bucas Power Turnout Extra High Neck is de perfecte alles-in-één deken. De buitenkant van de deken is gemaakt van de oersterke waterdichte en ademende stof ballistic nylon.

Dit High Neck model heeft meer lengte aan de voorkant boven zodat de hals meer beschermd wordt.

Door de speciale combinatie van een zon- en hitte reflecterende coating en een zilver uiterlijk is deze deken in staat om het paard in alle weersomstandigheden te beschermen. Deze stoffen zorgen ervoor dat lichaamswarmte bij kou beter wordt vastgehouden en zonnewarmte gereflecteerd wordt.

Dit model loopt verder door, naar voren bij de hals.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen +12 en - 20 graden.

De antibacteriële stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Power Turnout Extra High Neck kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Het vocht wordt via de buitenstof van de deken afgevoerd en verdampt. Het paard zal hierdoor droog blijven door de isolerende luchtlaag. Dekenwissels zijn hierdoor overbodig. Door de antibacteriële eigenschap zal de deken fris blijven aan de binnenkant.

Door de schouderplooien, met gladde nylon voering, ervaart het paard veel bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels zorgen ervoor dat de deken vrijwel onmogelijk kan gaan schuiven en schuren, mits de juiste dekenmaat is aangeschaft.

Onder deze deken kan een onderdeken van Bucas gebruikt worden maar die kan niet aan de voorkant vastgemaakt worden aan de buitendeken, alleen aan de achterkant.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Jolanda Bruins

03/20/2022

Ideale deken. Mooie pasvorm en geen dekenwissel stress meer. De voorsluiting is echt ideaal!

Sem Pauli

03/17/2022

Ik ben echt fan van deze deken ik heb ze voor alle 2 mijn pony’s. De dekens zijn waterdicht wat heel fijn is als je in België/Nederland woont want hier regent het veel.

Sem Pauli

03/16/2022

Ik heb deze deken voor al mijn pony’s en ze zijn SUPER fijn. Ze gaan niet kapot en zijn waterdicht wat heel fijn is als je in Nederland/België woont want het regent hier veel. Ik vind het super dekens. Ik ben heel tevreden over het product!

J.m.

03/16/2022

Die Decke hält was sie verspricht. Beißfest, reflektiert die Sonne und hält warm. Mein Pferd ist sehr zufrieden.

Krämer

03/15/2022

Einfach die perfekte Passform, nichts Rutscht sitzt immer super. Tolles Material.

Kirsten

03/15/2022

We hebben deze deken voor ons oudje van 30. Inmiddels is de deken 5 jaar oud en nog steeds perfect, onze paarden staan 24/7 buiten en ons oudje doet er alles mee, geen deken wissel, na buitenrit gewoon meteen op, wij zijn fan!

Diana Hilhorst

01/20/2022

Heerlijke deken voor de gehele herfst-/ winterperiode. Weinig tot geen deken wisseling nodig met deze deken.

Inge van Gerven

01/20/2022

De meest fantastische deken! Deze deken geeft mij rust in mijn hoofd en mijn paard de beste bescherming tegen het grillige Nederlandse weer.

Eva

01/11/2022

Meest geweldige deken ooit! Eerste deken die heel blijft. Door de geweldige pasvorm ligt hij namelijk perfect op mijn barokke paardje! Doet waar hij voor verkocht wordt!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot