Power Turnout High Neck Silver

ARTIKELNR: 121457754
€279,00


De Bucas Power Turnout Light High Neck is de perfecte alles-in-één deken. De buitenkant van de deken is gemaakt van de oersterke waterdichte en ademende stof ballistic nylon.

Dit High Neck model heeft meer lengte aan de voorkant boven zodat de hals meer beschermd wordt.

Door de speciale combinatie van een zon- en hitte reflecterende coating en een zilver uiterlijk is deze deken in staat om het paard in alle weersomstandigheden te beschermen. Deze stoffen zorgen ervoor dat lichaamswarmte bij kou beter wordt vastgehouden en zonnewarmte gereflecteerd wordt.

Dit model loopt verder door, naar voren bij de hals. Deze deken is het beste te gebruiken tussen +16 en -5 graden.

De antibacteriële stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Power Turnout Light High Neck kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Het vocht wordt via de buitenstof van de deken afgevoerd en verdampt. Het paard zal hierdoor droog blijven door de isolerende luchtlaag. Dekenwissels zijn hierdoor overbodig.

Door de antibacteriële eigenschap zal de deken fris blijven aan de binnenkant. Door de schouderplooien, met gladde nylon voering, ervaart het paard veel bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels zorgen ervoor dat de deken vrijwel onmogelijk kan gaan schuiven en schuren, mits de juiste dekenmaat is aangeschaft.

Onder deze deken kan een onderdeken van Bucas gebruikt worden maar die kan niet aan de voorkant vastgemaakt worden aan de buitendeken, alleen aan de achterkant.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Desiree Streevelaar

03/15/2022

Super! Een deken die voor ons Hollandse klimaat ideaal is, het niet hoeven te wisselen of met liner moeilijk doen. Ook de stay dry voering is top je kan hem zo op je bezwete paard leggen en klaar.

Daniëlle Lamers

01/18/2022

Na lang zoeken eindelijk een alles in één deken gevonden die perfect past en ervoor zorgt dat ik niet meerdere keren moet nadenken of mijn deken wel geschikt is voor de weersomstandigheden. Super deken, heb zelfs mijn vader overtuigd ze te nemen voor zijn paarden en ook hij is er erg tevreden over. Ik heb zelf deze en een zonder high nek uitvoering , mijn vader heeft voor al zijn paarden de high nek variant. Echt super dekens. Kortom zeker een aanrader.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot