Power Turnout Light Big Neck Silver

ARTIKELNR: 121457760
€269,00


De Bucas Power Turnout Light Big Neck is de perfecte alles-in-één deken. De buitenkant van de deken is gemaakt van de oersterke waterdichte en ademende stof ballistic nylon.

Door de speciale combinatie van een zon- en hitte reflecterende coating en een zilver uiterlijk is deze deken in staat om het paard in alle weersomstandigheden te beschermen. Deze stoffen zorgen ervoor dat lichaamswarmte bij kou beter wordt vastgehouden en zonnewarmte gereflecteerd wordt.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen +16 en -5 graden.

De antibacteriële stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Power Turnout Light Big Neck kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Het vocht wordt via de buitenstof van de deken afgevoerd en verdampt. Het paard zal hierdoor droog blijven door de isolerende luchtlaag. Dekenwissels zijn hierdoor overbodig.

Door de antibacteriële eigenschap zal de deken fris blijven aan de binnenkant. Door de schouderplooien, met gladde nylon voering, ervaart het paard veel bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels zorgen ervoor dat de deken vrijwel onmogelijk kan gaan schuiven en schuren, mits de juiste dekenmaat is aangeschaft.

De Bucas Power Turnout Big Neck heeft een extra ruime halsopening waardoor deze deken zeer geschikt is voor hengsten en paarden met veel front, zoals Friezen, Andalusiërs en koudbloeden.

De Bucas Big Neck onderdekens en Power Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Sanne

03/19/2022

Top deken! Mooie pasvorm en geeft ook geen schuurplekken waar ik heel blij mee ben want ik heb dat snel met andere dekens maar die van Bucas liggen top!

Indira van Kerchove

03/15/2022

Super deken! Zeer stevig materiaal. Schuift niet en blijft heel mooi liggen. Smartex voering die zich netjes aanpast aan het paard zijn lichaamstemperatuur!

Karin van de Merwe

01/20/2022

Superfijne winterdekens zijn dit voor m’n Friezen. Ze zitten mooi, geven geen schuurplekken en ze schuiven ook niet.
Daarnaast zijn het niet van die dikke dekbedden, maar zijn ze dun en handzaam. Ook erg fijn dat ze na het rijden al snel op kunnen, ook als het paard nog niet helemaal droog is. Ik wil geen andere dekens meer.

Maaike

01/12/2022

Hele fijne deken met uitstekende pasvorm voor mijn Haflinger. Nooit meer wisselen bij zon of iets temperatuurverschil. Ik wil nooit meer een andere! Gecombineerd met de afneembare hals.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot