Smartex Rain Blue

ARTIKELNR: 121457768
€179,00


De Bucas Smartex Turnout Rain is een oersterke buitendeken die gemaakt is van een waterdichte- en ademende ballistic nylon buitenstof. Deze stof beschermt jouw paard tegen alle weersomstandigheden en invloeden van buitenaf, is waterdicht en ademend.

Deze deken is het beste te gebruiken tussen de +14 en 0 graden.

De stay-dry voering werkt als een zweetdeken. De Bucas Smartex Turnout Rain kan hierdoor op een nat paard gelegd worden. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen. Het vocht wordt via de buitenstof van de deken afgevoerd en verdampt. Het paard zal hierbij droog blijven door de isolerende luchtlaag. Dekenwissels worden hierdoor overbodig.

De schouderplooien, met gladde nylon voering, geven het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid. De Click’n Go sluiting met magneten, buiksingels en beensingels voorkomen schuren en schuiven.

De Bucas onderdekens, Coolers en de Smartex Turnout Combi Neck kunnen gecombineerd worden met deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

 

Anna

03/21/2022

Heel lichte winterdeken met een goede pasvorm. Niet goedkoop, maar dat is hij zeker waard. Zoals altijd tevreden.

Nadine

03/21/2022

Ik vind het een goede deken. Hij kan de hele winter op. Goede kwaliteit, maar wel prijzig.

Vera

03/21/2022

Perfect. Precies zoals staat beschreven. Had ook meteen de juiste maat.

Maya H

03/15/2022

Deze deken heb ik al sinds 2006 en nog steeds in gebruik. Super kwalitatief sterk, fijn ademend en goed waterdicht.

Leonie

03/15/2022

Super deken. Mijn paard zweet snel als het iets warmer weer is maar met deze dekens van Bucas niet meer. Ze zijn super stevig (want mijn paard kreeg alles kapot), maar dit is super goede kwaliteit.

Rachel van Trigt

03/15/2022

Super deken past erg goed. Ook met een onderdeken. Smartex binnenvoering is echt ideaal omdat ik lange dagen werk kan ik niet elke morgen mijn deken wisselen. Als hij hier toch een beetje onder zweet blijft zijn lijf toch droog. Fijne sluitingen.
Zelfs mijn paardje krijgt hem niet uit.

Sanne van Kuijl

03/15/2022

Beste deken ooit! Vooral als ze veel buiten staan is het de deken voor alle verschillende soorten weer. Goede pasvorm ook en Winnie is best een sloper maar de deken is na 1.5 jaar nog steeds heel! Top kwaliteit.

Simone

03/15/2022

De Stay Dry functie van de deken is echt top! De deken houdt ook lekker warm, perfect voor het najaar en voorjaar, wanneer de temperatuur best wisselend is tussen de dagen en nachten. De pasvorm is ook super!

Melissa

03/15/2022

Ik had deze deken in het zwart voor mijn 20 jarige ruin. Geen enkel deken bleef netjes liggen, toen ben ik overgestapt op Bucas. Deze lag super goed en schoof niet, daarna heb ik nooit meer andere dekens gekocht. Mijn paard heeft de Bucas Smartex Rain zeker 10 jaar opgehad. Ik heb nu een jonge merrie en uiteraard ook weer de Bucas Smartex Rain aangeschaft in het bruin. Ook bij haar ligt hij super goed en schuift niet. Zodra ze is uitgegroeid krijgt ze meerdere Bucas dekens omdat de prijs en kwaliteit goed zijn en je doet er super lang mee ik hoef nooit meer andere dekens.

Kimberly Peleman

03/15/2022

Eindelijk een deken gevonden die mijn paard niet sloopt. Heerlijke pasvorm. Ook geweldig is die stay-dryvoering, gedaan met het moeten wachten en wisselen van fleecedekens voordat mijn paard droog is zodat ik zijn winterdeken op kan leggen.

Ingrid

01/22/2022

Je hebt maar 1 deken nodig, deken werkt super bij zweet, regen en warmte. Is de Rain te koud dan kun je er zo een smartex onderdeken aan koppelen. Ik wil niets anders meer dan de smartex Rain voor de pony's.

Afke

01/21/2022

Een van de betere dekens. De enige die echt ademend en met onze IJslandse paarden is dat wel noodzakelijk met hun dikke vacht. Ik gooi ze zo na het rijden op. Enige nadeel is de prijs en hij valt wat krap op de schouders.

Manon Brefeld

01/20/2022

Na lang zoeken naar een passende stevige deken voor onze A pony de Smartex aangeschaft. Perfecte pasvorm! Ideaal dat de deken meteen op een natte pony kan. Geen gedoe met dekens wisselen. Erg blij met deze aankoop en daarom ook meteen deze deken aangeschaft voor onze nieuwe C pony!

Emma

01/20/2022

Wat een fijne deken is dit! Ik ben ontzettend blij en tevreden met mijn Bucas Smartex Rain. Benthe is een wat breder gebouwd paard, maar heeft geen elke schuurplek waar ik uiteraard mega blij mee ben. De pasvorm is dus top, maar wat ik ook super vind is dat het materiaal gewoon ontzettend stevig is. Benthe staat 24/07 buiten en de deken ziet er na twee jaar intensief gebruik nog super uit! Alleen maar positief dus!

Jutta

01/18/2022

Deken heeft een mooie pasvorm en verschuift niet

G van de Moosdijk

01/14/2022

Geweldig fijn deken voor je paard/pony.
Pasvorm is goed en is een mooi en sterk deken.
Fijn dat je het deken ook kunt opgooien terwijl je paard nog nat is. Het deken is lekker warm op de frisse dagen en zorgt voor een goede temperatuur regeling bij de warmere dagen
Raad hem zeker aan.

I F

01/13/2022

Mooie deken met een goeie pasvorm en van goeie kwaliteit. Super blij mee!

Mariska

01/13/2022

Fijne deken voor in het voorjaar en najaar. Ideaal dat hij ook op een nat paard gelegd kan worden. Zeer sterkte buitenstof

Jennifer Vrijling

01/13/2022

Deze deken is ontzettend handig om in de kast te hebben liggen.
De stay dry voering doet goed z'n werk. Als mijn pony na een lichte regen bui of na werk toch nog wat vochtig was kwam ik met een gerust hart deze deken opleggen.
Als je de deken even later aftrok was de pony droog maar de deken van binnen zeker ook.

Guusje Giselle van Lith

01/12/2022

Ideale deken voor mijn paard in de overgang naar het eerste herfstweer. Ademend en heel sterk, ook de pasvorm is goed. Kortom, zeer tevreden.

Maaike

01/12/2022

Super fijne dekens. Na elk jaar weer een nieuwe regendeken te moeten kopen, nu overgestapt naar Bucas Smartex Rain. Super sterke dekens met een fantastische pasvorm! Eindelijk een deken die niet meer naar achter schuift en gewoon lekker op zijn plek blijf liggen.

Hoenderken Bettine

01/11/2022

Beste deken ooit. Het fijne is dat je de deken op een nat paard kunt leggen.

Simone Pellegrom

01/11/2022

Super fijne dekens, vooral met de Stay Dry erin, ideaal voor op stal en stal paddocks. Je kunt ze ook als staldeken gebruiken als het boven de 0 graden is.

Monique

01/11/2022

Deken past goed, sluit mooi aan. Geen schuurplekken door silkfeel. Waterdicht, ook bij veel regen. Eenvoudig te combineren met een onderdeken bij koudere temperaturen. Bij schade aan de stof ook eenvoudig te repareren en de deken is dan weer helemaal goed.

Cynthia Faasen

01/11/2022

Erg fijne deken door de toepassing om direct op een bezweet paard te kunnen leggen. Zeer goed waterdicht. Een nadeel is dat de magneetsluiting snel kapot gaat.

Michelle

01/11/2022

Fijne deken voor het voor- en najaar. Niet te warm maar ook niet te fris wanneer het toch gaat waaien. Past goed, handig hals systeem!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot