Buzz-Off X F/N Silver

ARTIKELNR: 121457725
€135,00


De Bucas Buzz Off X is een sterke vliegendeken, gemaakt van een fijnmazige UV stof voor een betere bescherming tegen vliegen en UV-stralen.

Deze vliegendeken heeft meer overhang bij de benen. De extra lange zijkanten zorgen voor een koele luchtstroom rondom de benen, een lange brede buikflap die op zijn plaats wordt gehouden door drie verstelbare kruisbanden en een extra lange nek welke over de oren bevestigd kan worden.

Deze deken kan gecombineerd worden met een Bucas Buzz-Off vliegenmasker.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Elisa

01/20/2022

Tijdens de zomermaanden heeft mijn paard het snel warm (zwarte kleur) door deze deken voelt ze niet warm meer aan omdat de uv werking van deze deken goed zijn werk doet. Daarnaast is de bellypad ook prettig want daar kunnen nu ook geen vliegen bij komen.

Margot

01/17/2022

Super goed deken! Het verschuift niet en scheurt niet. Mijn paard staat 24/7 buiten bij 7 andere paarden. Samen spelen ze veel en toch blijft het deken onbeschadigd! Een groot voordeel is ook dat het geen schuurplekken geeft. Elk ander vliegendeken dat ik al gekocht heb, had een borstbeschermer nodig. Kortom een goede aankoop!

Tara

01/11/2022

Ik heb deze deken gekregen voor mijn nieuwe pony en bij ons zijn er zoveel vliegen dat hij met deze deken gewoon kon genieten van het mooie weer in plaats van bezig te moeten zijn met vliegen weg te jagen! Hij blijft heel netjes en een keer in de wasmachine word hij niet anders van! Ik ben er super blij mee! Ik kijk al uit naar aankomende zomer!

Michelle

01/11/2022

Oprecht de enige vliegendeken die niet schuurt bij mijn paard. Zeer tevreden, fijne grote buikflap en hals!

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot