Power Cooler Black/Silver

ARTIKELNR: 121457766
€69,00


De Bucas Power Cooler kan gebruikt worden als zweetdeken, transportdeken, wedstrijddeken, onderdeken en staldeken.

Deze deken bestaat uit een enkele laag stay-dry stof. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen en kan hierdoor op een nat paard gelegd worden.

De deken geeft 10 graden extra warmte.

De deken heeft een T-haak voorsluiting met magneten die wordt afgedekt met klittenband. Deze zorgt er in combinatie met de buiksingels en het bilkoord voor dat de deken goed blijft liggen op de rug van het paard. Door de schouderplooien, bekleed met een gladde nylon stof, ervaart het paard veel schouder- en bewegingsvrijheid.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Anouk Mersman

03/18/2022

Ik zat al een paar jaar met het probleem dat mijn minipony's geen enkele soort fleecedeken pasten. Sinds een half jaar heb ik de power cooler en de deken zit perfect! De pony's hebben niet dezelfde dekenmaat, maar doormidden van een borstverlenger toevoegen, passen beide pony's dezelfde deken. Super handig!
Verder is de deken ook echt top voor de koudere dagen om onder je winterdeken te doen voor wat extra warmte. Kortom, ik ben heel erg fan van deze deken en kan niet meer zonder!

Simone

03/15/2022

Super lichte en mooie zweetdeken die in veel situaties in te zetten is: op de trailer, na een training of als onderdeken. De Stay Dry functie werkt top. Nooit meer een andere zweetdeken!

Mirjam

01/16/2022

Super lichte zweetdeken die verassend veel vocht opneemt. Doordat hij dunner is, is hij ook perfect op de warmere dagen.

Marijke Willems

01/11/2022

Ik was sceptisch over de cooler: hoe kan zo’n gladde, dunne deken nu warm zijn en als zweetdeken werken? Maar ik ben fan! Door de stay-dry voering wordt het vocht snel opgenomen en de deken blijft gewoon droog! Hij kan als staldeken, onderdeken, zomerdeken en als transportdeken worden gebruikt. Als je hem als onderdeken gebruik hoef je dus nooit meer met zweetdekens te rommelen en staat je paard nooit meer onder een natte deken! Mooi glad materiaal en werkt fantastisch! Ik ben er blij mee!

Karlijn Noordover

01/11/2022

Mijn paard zweet lekker na een training, dus ik doe daarna altijd de power cooler op! Ze is dan echt super snel droog!

Daniëlle

01/11/2022

Fijne deken! Ik gebruik deze op de wat warmere dagen als transport en/of zweetdeken. Paard is snel droog zonder het koud te krijgen.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot