Power Prize Cooler

ARTIKELNR: 121457770
€55,00


De Bucas Power Prize Cooler is een multifunctionele deken die gebruikt kan worden als zweetdeken, transsportdeken, wedstrijddeken, onderdeken en staldeken.

De deken bestaat uit een enkele laag stay-dry stof. Deze stof is in staat om razendsnel vocht op te nemen en kan hierdoor op een nat paard gelegd worden.

De deken geeft 10 graden extra warmte.

Door de schouderplooien, bekleed met een zijden voering, heeft het paard veel schoudervrijheid. De T-haak voorsluiting en het bilkoord houden de deken goed op zijn plaats. Deze deken heeft geen buiksingels.

De deken is verkrijgbaar in de uitvoering Classic Cut. Het is niet mogelijk om een hals te bevestigen aan deze deken.

Ons advies is om altijd je paard op te meten voordat je overgaat tot aankoop. Een deken moet correct liggen om schuiven van de deken, scheeftrekken en schuur plekken te voorkomen. Dit voorkomt teleurstellingen over de aanschaf van jouw deken. Koop je deken niet te groot, meten is weten.

Lindsay sijtsma

03/15/2022

Een super fijne deken! Als zweetdeken of als transport deken. Een echte aanrader!

Devica Amesz

01/21/2022

Fijne zweetdeken na het wassen of na hard trainen. Deze deken is licht van gewicht, ademt goed door en daardoor is mijn paard eerder op eigen temperatuur zonder dat hij kou vat. Ook heeft de deken een fijne pasvorm en is hij makkelijk te wassen.

Schrijf een review

Meten is weten

Koop je deken niet te groot