Dé multifunctionele onderdeken

  • Geplaatst op
  • Door Bucas Redactie
Dé multifunctionele onderdeken

Ben je al bekend met de multifunctionele Bucas Quilt? Deze deken is gemakkelijk te gebruiken als; onderdeken, staldeken en zweetdeken. Hoe ideaal?!

Onderdekens zijn enorm handig. Ze kunnen jouw paard net dat extraatje bieden. De Bucas Quilt is een (onder)deken en is multifunctioneel. Je kunt hem gebruiken als staldeken en zweetdeken, maar ook bevestigen onder heel veel Bucas buitendekens.

Bij de Bucas Quilt is er een keuze tussen de voeringen stay-dry en silk-feel. De stay-dry stof is in staat om razendsnel vocht en zweet op te nemen. Deze stof voelt fleece-achtig aan en je hebt geen zweetdeken meer nodig. De silk-feel voering is zijdezacht laat de vacht glanzen. Daarnaast is de Bucas Quilt verkrijgbaar in diverse diktes. 

Kun je de volgende dag pas weer dekens wisselen? Geen probleem, want je kunt hem namelijk prima als staldeken gebruiken.

De Bucas Quilt is eenvoudig te bevestigen onder diverse dekens. Je kunt hem bijvoorbeeld combineren met een staldeken, maar ook bevestigen aan veel buitendekens. Denk aan; Power Turnout, Smartex Turnout en Irish Turnout. 

Wanneer je deze deken onder een andere Bucas buitendeken bevestigd moet je rekening houden met de volgende temperatuurmarges:


- 150 SF (dermo-care voering) geeft de set 10 graden extra isolatie
- 300 SF (dermo-care voering) geeft de set 15 graden extra isolatie
- 150 SD (stay dry voering) geeft de set 15 graden extra isolatie
- 300 SD (stay dry voering) geeft de set 20 graden extra isolatie

 

Met set wordt bedoeld een buitendeken (outdoor of stal) met een Bucas quilt onderdeken of Therapy cooler.

 

In onderstaande video's laat Jacob van Bucas Nederland de Bucas Quilt dekens zien in de verschillende uitvoeringen.

 

Bucas Quilt 150 Stay Dry

 

Bucas Quilt 150 Silk Feel

 

Bucas Quilt 300 Stay Dry

 

Bucas Quilt 300 Silk Feel