Groen moet je doen!

  • Geplaatst op
  • Door Bucas Redactie
Groen moet je doen!

Vegan eten is helemaal hip, tweedehands kleding is een grote trend en duurzame initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook Bucas blijft niet achter op het gebied van duurzaamheid.

De laatste jaren is vrijwel iedereen bewuster bezig met het milieu. Hoe wordt mijn product geproduceerd? Hoe wordt het verzonden? Ook bij Bucas zijn wij hier regelmatig mee bezig. Om die reden hebben wij ons assortiment uitgebreid met de Bucas Green-Line Turnout. Met deze deken maak je de juiste keuze voor je paard en de planeet.


De Bucas Green-Line Turnout is volledig gemaakt van gerecycled materiaal. De buitenkant van de deken is gemaakt van een 600D rip-stop stof. Deze rip-stop stof is voor 100% gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De binnenkant van de deken heeft een zijdezachte voering en is volledig gemaakt van hergebruikte stoffen. Qua vulling kun je kiezen uit 100 of 300 gram.


Het model en de kwaliteit van deze deken is gelijk aan de geliefde Bucas Irish Turnout. Dat betekend dat jouw paard hét ultieme comfort zal ervaren. Dit komt door de fijne pasvorm en de schouderplooien met gladde nylon voering. De kans op schuurplekken is hierdoor minimaal. Mocht jouw paard wel last hebben van schuurplekken check dan goed of je de juiste dekenmaat hebt aangeschaft.

 

Meten = weten

Veel dekens (ook niet Bucas dekens) worden te groot aangeschaft. In deze video legt Jacob van Bucas Nederland uit wat de gevolgen zijn van een te grote deken.

 

 

Meet jouw paard volgens de Bucas meetmethode alvorens jouw aankoop, zodat een Bucas deken comfortabel zit en goede bescherming biedt.