Wat?! Een zadeldek met therapiewerking?

  • Geplaatst op
  • Door Bucas Redactie
Wat?! Een zadeldek met therapiewerking?

Heeft jouw paard moeite met de warming up en/of cooling down? Vindt jouw paard het lastig om te ontspannen? Dan is de Bucas Therapy Saddle Pad zeker een uitkomst! Dit bijzondere zadeldek zorgt er namelijk voor dat jouw paard beter kan ontspannen. 


Nee, het Therapy zaleldekje bevat géén magneten. Maar wat dan wel? Net zoals alle andere Therapy producten bevat dit zadeldek de bijzondere therapeutische stof. Deze stof vangt de magneetvelden die jouw paard van nature maakt op en reflecteert deze weer terug.

Wat betekend dat voor jouw training? Door de bijzondere werking van de therapeutische stof kan dit zadeldek jouw paard gemakkelijker laten ontspannen tijdens de training. Dit komt doordat de het dekje de bloedcirculatie van de spieren stimuleert. Hierdoor wordt de bloedstoevoer versneld en de afvalstoffen snel afgevoerd. Je zult dan merken dat jouw paard sneller opgewarmd en afgekoeld is.

Zoals je misschien al was opgevallen is dit zadeldek gemaakt in een wafelstructuur. Deze structuur zorgt ervoor dat de stof razendsnel vocht op kan nemen. Dit verminderd natuurlijk niet de werking van de therapeutische stof. Verder kun je zien dat het zadeldek een bijzondere vorm heeft. Hij is namelijk zo gemaakt dat jouw paard extra veel ruimte heeft bij de schoft. Dit om schuurplekken te voorkomen.

 

Ben je benieuwd naar de Therapy werking? Bekijk dan deze video: